tiistai 25. lokakuuta 2011

Rästitehtävä suoritettu!

Huh, sainpahan vihdoin hoidetuksi vanhan kurssitehtäväni loppuun. Kävin tutustumassa Mietistin mietteisiin ja esiteltyyn verkkoyhteisöön Käspaikka. Jos oli omakin tutustumiskohteeni Postcrossingin Suomi-yhteisö koukuttava, sitä samaa voi hyvällä syyllä sanoa tästäkin! Käspaikan etusivu oli  toki huomattavasti selkeämpi ja informatiivisempi kuin postcrossingin. Postcrossingissa tietoa joutuu kaivamaan viestiketjuista, joten uudelle jäsenelle riittää haastetta. Käspaikan etusivulta taas aukeaa monta uutta ja mielenkiintoista maailmaa selkeästi jäsenneltynä. Molemmat aiheet liippaavat läheltä omia harrastuksiani, joten kiinnostavatkin kovasti.

Viime aikojen käsityöprojektini ovat olleet huovutusta, virkkaamista ja betonitöitä. Niinpä Käspaikassa ensimmäiseksi klikkailin auki huovutus- ja virkkausohjeita. Kas kummaa, kuinka hauskasti sattuikaan; kolme ensimmäistä ohjetta sattuivat olemaan tuttujen käsityönopettajien ohjeita! Eikä tuttavapiiriini tosiaankaan kuulu lukematonta määrää käsityönopettajia!

Mietisti on omassa blogissaan esitellyt Käspaikan niin hienosti, etten sitä tässä sen enempää käsittele. Totean vain, että jos jossain näperryksissäni joudun solmuun tai sotkuun, ratkaisu ongelmaan voi hyvinkin löytyä Käspaikasta.

Kuten Mietisti sanoi, Käspaikan tietoa pursuavilta sivuilta iskee helposti ähky. Vinkkejä, opastusta yms. on tarjolla todella paljon ja sivustolla vierähtäisi kevyesti tunti jos toinenkin. "Oman" verkkoyhteisöni kanssa jo kävi niin, että se addiktoi pahasti ja olen viime aikoina viettänyt siellä kaiken liikenevän vapaa-aikani. En uskaltanut ottaa sitä riskiä tämän käsityöyhteisön kanssa vaan poistuin paikalta takavasemmalle hissun kissun. Mutta varmaankin palailen sivuille joskus, kun aika antaa paremmin myöten.

1 kommentti:

  1. Toinen hyvä paikka mistä varmasti löytää uusia ideoita ja ratkaisuja pulmiin on Ihan itse.
    http://foorumi.ihanitse.com/

    VastaaPoista