torstai 3. marraskuuta 2011

Välipalaa!

Voi kun ei taas ehdi kunnolla syventymään noihin kurssitehtäviin! Siksi pitää nyt pikaisesti laittaa tänne tällainen hassu ja ihan turha välipalapäivitys....

Ajanhallintaa olen haaveillut tekeväni, mutta silti wikejä olen tutkaillut enemmän. Hirmuisesti hämmästyttää, etten ole saanut mihinkään itselleni näkyviin niitä "kutsuja", joita jotkut kurssikaverit ovat blogeissaan kertoneet lähettäneensä. Missäköhän niiden pitäisi näkyä? Sähköpostissako? No, eipä ole postia viime aikoina tullut! :( Olisi ollut mukavaa päästä osallistumaan kanssaopiskelijoiden sumplimiin tapahtumiin, mutta... Odottelen kuumeisesti siis parin viikon päästä olevaa kurssitapaamista, kysymyksiä on hirmuisesti! :o Ehkä nämä kadonneet kutsut sitten löytyvät! Elän toivossa...

Viime lauantaina olin Helsingissä kirjamessuilla ja leijun vieläkin! :) Tapahtuman tunnelma on joka vuosi yhtä lumoava. Työkaverini Tarjan kanssa läksimme matkaan aamuvarhaisella Kososen retkibussilla. Perillä messukeskuksessa olimme puolen päivän aikoihin ja ilo ja hämmästys oli suuren suuri, sillä saimme vielä siinäkin vaiheessa messuklubilaiselle varatut John Boynen kirjat Poika raidallisessa pyjamassa. Kirja on vaikuttava lukukokemus, joten suosittelen sitä! Vaikka se on nuortenkirja, siinä on sanomaa meille kaikille.

Messukeskukseen oli lisäksemme päättänyt lähteä aika moni muukin ja tungos oli valtava. Yritimme kuunnella Kirsi Kunnasta, mutta koska emme päässeet tarpeeksi lähelle kuullaksemme kunnolla, piti luovuttaa ja lähteä tapaamaan ex-työkaveria kahvikupin äärelle. Olipa mukavaa tavata häntä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia!

Muuten päivä meni kirjatarjontaa hämmästellessä ja signeerauksia jonotellessa. Tarja jonotti uusimpaan Tatu ja Patu -kirjaan nimmarit ja piirrokset Aino Havukaiselta ja Sami Toivoselta, minä sain taas Essille ihanat signeeraukset Milla "kiroileva siili" Paloniemeltä. Yhdessä jonotimme myös nimmareita Poika raidallisessa pyjamassa kirjan kirjoittajalta John Boynelta ja sepä olikin jännittävää, kun piti vielä näitä meidän eksoottisia etunimiä tavata englanniksi.  Minäkin olin hurahtanut ja ostanut peräti kaksi Boynen uutta kirjaa ja kun halusin signeerauksen myös lahjakirjaani, jouduin tavaamaan peräti kolme nimeä. Tosi hyvin on englantilaiset aakkoset hallussa, heh heh. :)

Viisi täyttä tuntia messukeskuksen hulinassa oli melko uuvuttavaa, mutta silti jäi tunne, että aikaa oli ihan liian vähän. No, ensi vuonna uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Hmm, minä olin siellä paljon ennen teitä, mutten saanut mitään kirjaa... Mistähän sen olisi saanut? Messuklubiin kuulun kyllä.

    VastaaPoista
  2. No, netistä piti tulostaa jäsenkirje, jossa kirja luvattiin kirjettä vastaan. Kirjoja oli isot pinot pääsisäänkäynnin (eteläinen?) jälkeen oikealla ja kaksi nuorta naista oli keräämässä tulosteet itselleen ja antamassa sitten kirjan vastineeksi. Tarja tosin ei uskonut, että kirjoja on enää siinä vaiheessa jäljellä, eikä tulosanut kirjettä... sai kuitenkin kirjan puhumalla. :)

    VastaaPoista