keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pam! Eli varsinainen aloitus

Vihdoinkin, vihdoinkin sain kauan (heh heh... pari päivää...) kaipaamani moodle-tunnukset ja pääsin aloittamaan kurssin "ihan oikeasti". Otin varaslähdön blogin tekemiseen jo reilu viikko sitten, kun sain apua omalta esikoiseltani, joka on näissä verkkoasioissa paljon nohevampi kuin äitinsä... ;)

Siis olen päälle nelikymppinen kirjastovirkailija. Nykyisessä työpaikassani olen viihtynyt jo 20 vuotta. Välillä olin pari kertaa äitiyslomalla, kun tyttäreni syntyivät, mutta muuten työputki on pitkä ja loppumaton... Jos aikanaan jään eläkkeelle viralliseen aikaan, työuraa on vielä jäljellä toiset kaksikymmentä vuotta. Siksi hakeuduin tälle kurssille, pysyäkseni mukana maailman menossa ja kehityksen kelkassa. (On myös mukavaa tietää, mistä omat lapset ystävineen puhuvat.)

Tätä blogia voi näköjään muokata loputtomiin. Saa nähdä pysyykö ulkoasu tällaisena, vai muuttuuko vielä muuksi. Vaihteluhan virkistää!

3 kommenttia:

  1. Hauskaa, että kurssin aloitusta oikein odoteltiin! Byrokratian mutkien ja muutamien alkuviilausten viivästyttämänä pääsimme tosiaan viimein aloittamaan - ja täällähän on tehty jo vaikka mitä. Mites ne urheilutoimittajat sanovatkaan - hyvällä sykkeellä jatkossakin!

    VastaaPoista
  2. Siitä se bloggaajan ura urkenee!!! Tervetuloa uuteen ulottuvuuteen ;)

    VastaaPoista